Tatvan Tugay Komutanından Başkanımıza Ziyaret

Tatvan 10. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Tamer Atay, Adilcevaz Belediye Başkanı Sayın Necati Gürsoy’u makamında ziyaret etti.

Tatvan 10. Komando Tugay Komutanı olarak görevine başlayan Tuğgeneral Tamer Atay, tanışma ziyaretleri kapsamında Adilcevaz Belediyesi’ni de ziyaret ederek Belediye Başkanımız Sayın Necati Gürsoy ile bir araya geldi. Tuğgeneral Atay’ı belediye girişinde Başkanımız Sayın Necati Gürsoy, Başkan Yardımcısı Sayın İzzet Ekem, Aydınlar Beldesi Belediye Başkanı Sayın Arif Tusun ve Belediye personelleri karşıladı.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanımız Sayın Necati Gürsoy, Tatvan 10. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Tamer Atay’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.