Tatvan Fuarında Belediyemiz Standına Yoğun İlgi

Bitlis’in Tatvan ilçesinde bu yıl 48’incisi düzenlenen Doğu Anadolu Fuarı Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında açılan Adilcevaz Belediyesi standına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Tatvan Belediyesi ve Tatvan Kaymakamlığının katkılarıyla açılan Tatvan Doğu Anadolu Fuarı Kültür ve Sanat Festivali belediye binası önünden yoğun bir katılımla fuar alanına kadar düzenlenen kortej yürüyüşü ile başladı. Kortej yürüyüşünün ardından ise fuar alanında halk oyunları gösterisi sunularak, açılış konuşmaları gerçekleştirildi. Yapılan konuşmaların ardından stantlar gezildi.

Adilcevaz Belediyesi’nin standını gezen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Sayın Vedat Demiröz, Bitlis Valisi Sayın Ahmet Çınar ve beraberindeki heyete burada Adilcevaz cevizinden yapılmış ceviz reçelinden ikram edildi. Ardından Adilcevaz Belediye Başkanı Sayın Necati Gürsoy tarafından Milletvekili Sayın Vedat Demiröz’e ve Vali Sayın Ahmet Çınar’a Adilcevaz bastonu hediye edildi.

Adilcevaz Belediye Başkanı Sayın Necati Gürsoy, Adilcevaz’ın tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra el sanatları ve yöresel ürünlerinin tanıtılması amacıyla fuara katıldıklarını söyledi.

Çevre il ve ilçelerden de yoğun katılımın olduğu 48. Tatvan Doğu Anadolu Fuarı, 30 Temmuz 2016 tarihine kadar devam edecek.