KARAYOLLARI PARKI YENİLENEREK HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNULDU

İlçemizde bulunan Karayolları parkı, Belediye Başkanımız Sayın Necati Gürsoy’un talimatıyla yenilenerek halkımızın hizmetine sunuldu.

Yıllar önce Karayolları tarafından yapılan atıl durumda olan park, yeşillendirme, ağaçlandırma ve yenileme çalışmalarının ardından çok güzel bir görünüme kavuştu.

Belediye Başkanımız Sayın Necati Gürsoy, Adilcevaz'ın ilçesinin bölgenin en güzel yerlerinden biri olduğunu söyledi.

Başkanımız Sayın Necati Gürsoy, yaptıkları yenileme çalışmalarıyla atıl durumda bulunan parkı halkın hizmetine sunduklarını ifade ederek, “Karayolları tarafından 35 dönüm alana yapılan park pek kullanışlı bir durumda değildi. Belediye olarak burada yapılan çalışmalarla burayı daha kullanışlı ve düzgün bir hale getirdik. Alt yapısı, sulama sistemi, kanalizasyonu ve kırılan kamelyalarını yeniledik. Kuruyan ağaçların yerine yenisini diktik. Burası çevrenin en güzel parklarından biri oldu. Hava güzel olunca insanlar aileleriyle burada gezip çocuklarını eğlendiriyor. Çocuk oyun alanını yeniledik. Aynı zamanda parkın yanında dolgusu gerçekleştirilen 40 dönümlük alana bungalov evler yapmayı planlıyoruz. Tüm hemşerilerimizi ve çevre illerimizdeki vatandaşlarımızı ilçemizdeki güzellikleri yaşamaya davet ediyoruz. Parkımız Van Gölü'nün kenarında. Yine burada yaklaşık 60 karavanlık yer ayarlıyoruz. Batıdaki ve çevre illerdeki vatandaşlarımızın buraya geleceğini düşünüyorum" dedi.