İLÇEMİZDE YOL YAPIM VE PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMASI

Adilcevaz Belediyesi, ilçemizin farklı yerlerinde yol yapım ve parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

Adilcevaz Belediyesi ekipleri, Başkanımız Sayın Necati Gürsoy’un talimatıyla Kaleboynu Mahallesi Eginler mevkiinde parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. Ekiplerimiz daha sonra Baraj mevkii, Cennet yolu ve Atatürk Mahallesi Tahta köprüden sanayiye giden yollara 20 bin metrekarelik parke taşı döşemesi yapacak.

Belediye Başkanımız Sayın Necati Gürsoy, Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Celal Erkoç ve Belediye Meclis üyesi Sayın Zeynelabidin Nacar ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Başkanımız Sayın Necati Gürsoy, ilçemizin sorunlu olan tüm yollarını belirli program dâhilinde çözeceklerini ifade ederek, "İlçemizin en önemli sorunlarının başında gelen yol sorununu çözmek amacıyla ilçemizin farklı yerlerinde yeniden çalışmalarımıza başladık. Başlattığımız çalışmalarla sorunlu yollarımızı daha iyi seviyeye getirip halkımızın hizmetine sunacağız. Ancak bazı hemşerilerimiz bütün yolların bir seferde yapılmasını istiyor fakat bu konuda biraz sabırlı olacağız. Belediye olarak inşallah ilçemizdeki bütün eksiklikleri program dahilinde zamanla gidereceğiz. Hemşerilerimiz bu konuda bizlere güvensinler. Ekibimizle birlikte halkımıza hizmet etmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz" dedi.