İlçemizde Kış Ortasında Yol Yıkama Ve Temizlik Çalışması

Adilcevaz Belediyesi, kış ortasında havaların güzel geçmesi nedeniyle çarşı merkezini tazyikli su ile yıkadı.

Belediye itfaiye ekipleri, havaların sıcak ve güzel geçmesi nedeniyle çarşı merkezini tazyikli suyla yıkarak, çamur ve pisliklerden arındırdı. Ekipler, aynı zamanda su kanalların daha sorunsuz çalışması için tıkanık olan kanal ve ızgaraların da temizliğini yaptı.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Sayın Necati Gürsoy, ilçenin temizliğine önem verdiklerini belirterek, vatandaşların sıkıntı yaşamaması için belirli aralıklarla temizlik çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Belediye ekipleri tarafından ilçede aralıklarla gerçekleştirilen yol yıkama ve temizlik çalışmaları halkın beğenisini topladı.