İLÇEMİZDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Adilcevaz Öğretmen evinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

İlçemizde düzenlenen resmi bayramlaşma programına katılan Belediye Başkanımız Sayın Necati GÜRSOY, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı.

Programda konuşan Başkanımız Sayın Necati GÜRSOY, pandemi dolayısıyla iki yıldır yapılamayan bayramlaşma programının sevincini yaşadıklarını ifade ederek, hemşerilerimizin ve tüm İslam Aleminin bayramını kutladı.

Program kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Onkoloji Hastanesinin yanı sıra Şehit Mahmut İKİBEŞ’in kabri ziyaret edilerek dualar edildi. Ardından Şehit ailesi Ekrem İKİBEŞ’in evine ziyaret gerçekleştirilerek şehit ailesinin bayramı kutlandı.

Programa Adilcevaz Kaymakamı İsmail DEMİR, Belediye Başkanı Necati GÜRSOY, Adilcevaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Murat ÇELİK, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yalçın GÜRENCİ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz BEŞKARDEŞ, İlçe Emniyet Müdürü Sinan AYDOĞDU, STK temsilcileri, oda başkanları, muhtarlar, kamu kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.