İLÇEMİZDE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

İlçemizde 15 Temmuz demokrasi ve milli birlik günü dolayısıyla program düzenlendi.

Hain darbe girişimine karşı vatan, millet ve bayrak uğruna nice canların verildiği 15 Temmuz’un 5. yıl dönümü dolayısıyla ilçemizde program düzenlendi.

Adilcevaz Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi parkında düzenlenen program, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programda İlçe Müftümüz İsa DEMİRKAYNAK tarafından dualar yapıldı.

Ardından Belediye Başkanımız Sayın Necati GÜRSOY ve Kaymakamımız Sayın Tunahan ÇİL, günün önem ve anlamıyla ilgili olarak birer konuşma yaptı. Program sinevizyon gösterileri ile devam ederken, Belediyemiz tarafından vatandaşlarımıza çorba, çay ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü programına Adilcevaz Kaymakamı Tunahan ÇİL, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati GÜRSOY, Şehit yakınları, Gazilerimiz, Kurum amirleri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.