İLÇEMİZDE 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ebediyete intikalinin 82’nci yıldönümünde Adilcevaz’da düzenlenen etkinliklerle anıldı.

Belediye meydanındaki anma programı Atatürk anıtına Kaymakam Tunahan Çil ve Belediye Başkanı Necati Gürsoy’un çelenk bırakmasıyla başladı. Saatler 09.05’i gösterdiğinde çalınan sirenlerin ardından İstiklal Marşı okundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma ve okunan şiirlerin ardından program sona erdi.

Programa Adilcevaz Kaymakamı Tunahan Çil, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yalçın Gürenci, İlçe Emniyet Müdürü Arif Aysun, Kamu Kurum amirleri, STK temsilcileri ve Muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.