HEMŞERİLERİMİZ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Adilcevaz Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

İftar programına Bitlis Milletvekilleri Vahit Kiler ve Cemal Taşar, AK Parti İl Başkanı Engin Günceoğlu, Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, ilçe ve belde belediye başkanları, partililer, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Okunan dualarla başlayan iftar programında, vatandaşlarla bir araya gelen milletvekilleri ve Belediye Başkanımız Necati Gürsoy, programa katılan tüm vatandaşların Ramazan ayını kutladı.

Belediye Başkanımız Necati Gürsoy, pandemiden dolayı iki yıldır birlikte iftar yapamadıklarını ifade ederek, “Pandemiden dolayı iki yıldır birlikte iftar yapamamıştık. Hemşerilerimizle böyle kalabalık bir ortamda birlikte olmayı özlemiştik. Çok şükür bu yıl bir araya geldik. Huzurlu bir toplumsal ortamın oluşmasında, Ramazan ayı gibi manevi ortamlara ihtiyaç vardır. Bu tür organizasyonlar, birlik ve beraberliğimize katkı sunduğu gibi, manevi duygu ve düşüncelerimizin gelişmesinde de büyük önem taşımaktadır. Ramazan ayının manevi atmosferinde birlik ve beraberliğimizi, kurduğumuz iftar sofralarında pekiştiriyoruz. Gönül soframıza katılan tüm hemşerilerime teşekkür ederim” dedi.