Eğitimcilerden Başkanımız Sayın Necati Gürsoy’a Ziyaret

Bitlis Memur Sen il temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen şube başkanı Cabir Durak ve yönetim kurulu üyeleri Adilcevaz Belediye Başkanı Sayın Necati Gürsoy’u makamında ziyaret etti.

Bitlis Memur Sen il temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen şube başkanı Cabir Durak, Adilcevaz ilçe Milli Eğitim Müdürü Kurbani Özdaş ve Eğitim Bir-Sen Adilcevaz şube başkanı Hakan Baloğlu, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başkanımız Sayın Necati Gürsoy’u makamında ziyaret ederek, ilçede okuyan öğrenciler için hayata geçirmeyi planladıkları projelerini paylaştı.

Belediye Başkanımız Sayın Necati Gürsoy, Memur Sen ve Eğitim Bir Sen'i toplumsal meselelerde aldığı inisiyatif ve demokratikleşme noktasında göstermiş olduğu çalışmalardan dolayı tebrik ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkanımız Sayın Necati Gürsoy, belediye olarak ilçede eğitime her zaman destek verdiklerini ifade ederek, “Adilcevaz Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden itibaren imkanlarımız ölçüsünde eğitime gereken desteği verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Hepimizin amacı tüm insanlarımıza en iyi hizmeti verebilmektir. Bu kapsamda eğitimin her kademesine elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Söz konusu öğrencilerimizin eğitimi olunca imkânlarımız ölçüsünde onlara gereken desteği sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

Öte yandan eğitimcilerin yanı sıra Bitlis Defterdarı Mehmet Çoban ve Adilcevaz Mal Müdürü Umut Vural da Başkanımızı makamında ziyaret etti.