Bitlis Tanıtım Günleri Sona Erdi

Bitlis ve ilçelerinin her yönüyle tanıtılması amacıyla 11-14 Ekim tarihleri arsında Maltepe etkinlik ve fuar alanında startı verilen “Bitlis Tanıtım Günleri” etkinliği 4. gün düzenlenen konser, ziyaret ve çeşitli etkinliklerle sona erdi.

Dört gün boyunca, Adilcevaz Kaymakamlığı ve Adilcevaz Belediyesi ve Aydınlar Belediyesi’nin, ortaklaşa açtığı standında misafirler ağırlanırken, yoğun ilginin olduğu Adilcevaz standında ayrıca ilçeyi her yönüyle tanıtma imkanı bulundu.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy; tek çatı altında açtıkları Adilcevaz standında 4 gün boyunca ilçenin tanıtımını yapmak için gayret sarf ettiklerini ifade ederek, “İstanbul’da düzenlenen ve 4 gün boyunca devam eden tanıtım günlerinde ilçemizin bütün zenginliklerini tanıtma fırsatı bulduk. Bizleri İstanbul’da biran olsun yalnız bırakmayarak bizlere en büyük desteği sunan başta Genel Başkan Yardımcısı Sayın Vedat Demiröz’e, Bitlis Valimiz Sayın İsmail Ustaoğlu'na, milletvekillerimiz Sayın vahit Kiler ve Cemal Taşar'a, Bitlis İl Kültür ve Turizm Müdürü Ramazan Gencan’a, Adilcevaz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Edip Dursun'a ve tüm hemşerilerimize ziyaretçilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. İnşallah bu tür tanıtım organizasyonları sayesinde ilçemiz her alanda hak ettiği konuma gelecektir. Bizlerde bunun için canla başla yılmadan çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah ekip olarak bu özverili çalışmalarımız sonucunda da güzel ve olumlu işler yapacağız. Bu vesile ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.