Belediyemiz Yol Yapım Çalışmalarına Başladı

Adilcevaz Belediyesi, bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte ilçede yol yapım çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında halkın büyük sıkıntı yaşadığı çayır mahallesi yoluna parke taşı döşenmeye başlandı.

Belediyemiz, Cevizlibağ civarından başlayan Çayır Mahallesi yolunu Cevizli Mahallesine kadar olan alana 25 bin metrekare parke döşemesi yapacak.

Yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Sayın Necati Gürsoy, ilçenin önemli sorunlarından biri olan yol problemini gidermek için çalışma başlattıklarını ifade ederek, ilçenin sorunlu olan tüm yollarını belirli program dâhilinde çözeceklerini söyledi.

Başkanımız Sayın Necati Gürsoy, yapılan çalışmalar ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “İlçemizin en önemli sorunlarının başında gelen yol sorununu çözmek amacıyla ilçemizin farklı yerlerinde başlattığımız çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda Çayır Mahallesi yolunu Cevizli Mahallesine kadar 25 bin metrekare parke taşı döşemesi yaparak yolumuzun tamamını 2016 yılı programı içerisinde bitirmeyi düşünüyoruz. Bu yol tamamlandığında vatandaşlarımız için ulaşımda büyük bir kolaylık sağlayacaktır. Ayrıca ilçemizdeki hasarlı yollarımızı tespit edip belli bir program dâhilinde bu yollarımızda da çalışmalarımıza başlayacağız. Belediyemizin tüm imkânsızlıklarına rağmen halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Yaptığımız yollar halkımıza hayırlı olsun” dedi.