BELEDİYE BAŞKANIMIZIN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Necati Gürsoy, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkanımız Sayın Necati Gürsoy, yayımladığı mesajında, Adilcevaz halkı başta olmak üzere tüm İslam âleminin bayramını kutladı.

Başkanımız mesajında şu ifadelere yer verdi; "Bayramlar, dini ve milli duyguların perçinleştiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, milletleri var eden milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği önemli günlerdir. Yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı Ramazan Bayramı’nda, halkımızın birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutlar, hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.