Başkanımızdan Güvenlik Güçlerine Ve İlçe Halkına Teşekkür

Adilcevaz Belediye Başkanı Sayın Necati Gürsoy, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi oylamasında seçim güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerinin yanı sıra desteklerinden dolayı ilçe halkına teşekkür etti.

Ak Parti İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu ile birlikte İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden başkanımız Sayın Necati Gürsoy, daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi oylamasında seçim güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerine teşekkür etti. Başkanımız Sayın Necati Gürsoy, ayrıca ilçede Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi oylamasında evet oylarının yüksek çıkmasına katkı sağlayan ilçe halkına da teşekkür etti.

Belediye Başkanımız Sayın Necati Gürsoy, ilçede seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde geçtiğini ifade ederek, “16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi oylamasını büyük bir huzur ve güven ortamı oluşturarak referandum sürecini geride bırakmış bulunuyoruz. İlçemiz kendisine yakışanı yaparak takdirle karşılanan bir sonuç almıştır. Bu neticenin alınmasında emeği geçen herkese, seçimin huzur ve güven ortamında geçmesini sağlayan güvenlik güçlerimize ve duyarlı vatandaşlarımızın vatandaşlık görevini yerine getirdiği için tüm halkımıza teşekkür ederim. Rabbim inşallah bu ilçenin birliğini ve beraberliğini bozmasın” dedi.