BAŞKANIMIZ YENİ STADYUM ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Belediye Başkanımız Sayın Necati Gürsoy, Belediyemizin girişimleriyle Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca yapılan 500 seyirci kapasiteli yeni stadyumun çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkanımız Sayın Necati Gürsoy, yapımı devam eden yeni stadyum çalışmaları hakkında ilgili firma yetkililerinden bilgi aldı. Bu sene içerisinde bitirilmesi planlanan stadyum, gençlerin ve halkımızın hizmetine sunulacak.

Başkanımız Sayın Necati Gürsoy, ilçemize yakışır bir stadyum kazandırdıklarını ifade ederek, “Girişimlerimiz neticesinde yapımına başlanan ve aralıksız çalışmaları devam eden stadyumun çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgili firma yetkililerinden devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldık. Tribünler, zemin, soyunma odaları, hakem odaları, ışıklandırması ve her şeyiyle standartlara uygun olacak olan yeni stadımızı inşallah en kısa zamanda tamamlayıp gençlerimizin halkımızın hizmetine sunacağız. Bu stadyumun ilçemize kazandırılmasında bizlerden desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ak parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Vedat Demiröz, Milletvekillerimiz Sayın Cemal Taşar, Sayın Vahit Kiler ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü olan eski Kaymakamımız Ahmet Dilsiz’e çok teşekkür ediyorum” dedi.