Başkanımız Ve Meclis Üyeleri Çalışmaları İnceledi

Adilcevaz Belediye Başkanı Sayın Necati Gürsoy, belediye meclis üyeleri ile birlikte ilçede devam eden yol yapım ve parke döşeme çalışmalarını inceledi.

Belediye meclis üyeleri ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkanımız Sayın Necati Gürsoy, devam eden ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanımız Sayın Necati Gürsoy, “İlçemizin farklı yerlerinde başlattığımız çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Yaptığımız çalışmaları meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte inceleme fırsatı bulduk. İlçemizin bozulmuş olan yollarını bir program dahilinde yapmaya devam ediyoruz. İnşallah yapacağımız çalışmalar kapsamında ilçemizde sorunlu yol kalmayacak. İlçemizin çehresini değiştirmek için meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte alacağımız kararlar ölçüsünde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizim amacımız ilçemizi daha yaşanılabilir bir şehir haline getirmektir. İnşallah meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte yapacağımız hizmetlerle halkımıza layık olmaya çalışacağız” dedi.

İlçede yapılan çalışmalarını yerinde inceleyen meclis üyeleri, duydukları memnuniyeti dile getirerek, çalışmalardan dolayı Başkanımız Sayın Necati Gürsoy’a teşekkür ederek her zaman yanında olacaklarını dile getirdiler.