BAŞKANIMIZ SAYIN NECATİ GÜRSOY'UN RAMAZAN AYI MESAJI

Adilcevaz Belediye Başkanı Sayın Necati Gürsoy, on bir ayın sultanı Ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkanımız Sayın Necati Gürsoy, Müslüman alemi tarafından büyük özlemle beklenen Ramazanın tüm bereketiyle yüreklere mutluluk ve manevi coşkular getirmesi temennisinde bulunarak tüm Adilcevaz halkının ve İslam aleminin Ramazan ayını kutladı.

Adilcevaz Belediye Başkanı Sayın Necati Gürsoy Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sosyal hayatta huzur, dayanışma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı, şeytanların zincirlere vurulduğu, af, mağfiret ve bereket mevsimi Ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dini ve insani duyguların daha da yoğunlaştığı, maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı ve mükâfatlarının sınırsız olarak verildiği bu mübarek ayı iyi ve güzel davranışları artırarak en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekmektedir. Bu ayda insanlar tuttukları oruçlarla hem bedenlerinin şükrünü yapmış, hem de aç ve yoksulların halini daha iyi anlamış olurlar. Bu nedenle Ramazan paylaşma ve dayanışmaya vesile olan bir aydır. Sevginin, kardeşliğin, paylaşmanın ve barışın adı olan Ramazan ayında ülkemizde huzurun ve kardeşliğin daha da güçlenmesini diler, içinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran Ramazan Ayında dünya olarak mücadelesini verdiğimiz koronavirüs salgının bir an önce sona ermesini diliyor, Ramazan ayının başta ilçemize, ülkemize ve tüm İslam Alemine huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum" dedi.