BAŞKANIMIZ SAYIN NECATİ GÜRSOY'UN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Necati Gürsoy Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkanımız Sayın Necati Gürsoy, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, tüm İslam âleminin ve hemşerilerimizin Kurban bayramını kutladı.

Başkanımız Bayram mesajında şu ifadelere yer verdi; "Dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye ulaştığı bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Bayramlar; bizi biz yapan temel değerlerimiz ve zenginliklerimizdir. Dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, dostluk ve hoşgörü duygularının güçlendiği, sevinç ve mutluluğun yaşandığı bayram günlerini eş, dost ve akrabalarımızla yaşamak, yardıma muhtaç vatandaşlarımızın yanında olmak, inancımızın ve kültürümüzün bir gereğidir. Kurban Bayramı’nı en güzel biçimde değerlendirerek gönlümüzü iyiliklere, güzelliklere ve hayırlara açmalı, hayatımızda hoşgörüyü egemen kılarak birlik ve dirliğimizi daha da güçlendirmeliyiz. Adilcevaz Belediyesi olarak hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı rahat, güvenli ve huzur içinde geçirmeleri amacıyla gerekli tüm önlemleri almış bulunmaktayız. Bayram boyunca ilgili tüm ekiplerimiz hemşehrilerimizin hizmetinde olmaya devam edeceklerdir.

Bu vesileyle, Kurban Bayramı’mızı en içten duygularımla kutluyor; bayramın ilçemize, ülkemize ve İslâm âlemine barış, sağlık, huzur ile mutluluklar getirmesi temennisiyle mutlu ve huzurlu bayramlar diliyorum."