Başkanımız Öğretmenlerle Kahvaltıda Buluştu

Adilcevaz Belediye Başkanı Sayın Necati Gürsoy, ilçeye yeni atanan öğretmenlerle sabah kahvaltısında buluştu.

İlçede bulunan bir cafede öğretmenlerle bir araya gelen başkanımız Sayın Necati Gürsoy, ilçeye yeni atanan öğretmenlerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Belediye Başkanımız Sayın Necati Gürsoy, öğretmenlerin çocukların eğitimine ve geleceğine önemli katkılar sunduğunu belirterek, “Öncelikle ilçemize yeni ataması yapılan öğretmenlere eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum. İlçemiz eğitiminin, sizlerle birlikte yeni bir dinamizm ve atılım gerçekleştireceğine olan inancım tamdır. Adilcevaz Belediyesi olarak eğitim camiasına ve öğretmenlerimize her zaman destek olduk ve olmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın geleceği siz değerli öğretmenlerimizin sayesinde olacaktır. İnşallah çocuklarımıza vereceğiniz kaliteli eğitim sayesinde çocuklarımız daha iyi yerlere geleceklerdir. Öğretmenlerimize meslek hayatlarında başarılar diliyor, mesleğinizin başında duyduğunuz heyecanınızın, meslek hayatınız boyunca devam etmesi temennisiyle hepinize bu kutsal görevinizde kolaylıklar diliyorum” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş ise ilçeye ataması yapılan öğretmenler için kahvaltı programı düzenleyen Belediye başkanı Necati Gürsoy’a katkılarından dolayı teşekkür etti.