BAŞKANIMIZ MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA PROGRAMINA KATILDI

İlçemizde İstiklal Marşının kabulünün 100. yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Şehit Muhammed Bozarslan İlk ve Ortaokulu tarafından Adilcevaz Sosyal Hizmet Merkezi konferans salonunda düzenlenen program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Öğrencilerin hazırladığı gösteriler ve okunan şiirlerin ardından, en güzel İstiklal Marşı okuyan ve şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesinin ardından program sona erdi.

Programa katılan Belediye Başkanımız Sayın Necati Gürsoy, “İstiklal Marşımızın kabulünün 100. Yılını kutluyor, ebediyete intikal etmiş olan milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.