BAŞKANIMIZ İLÇEMİZDEKİ FIRINLARI DENETLEDİ

Belediye Başkanımız Sayın Necati Gürsoy, Zabıta ekipleriyle birlikte ilçemizde faaliyet gösteren fırınları denetledi.

Haksız kazanç elde edilmesini önlemeye yönelik başlatılan ve Belediye Başkanımız Sayın Necati Gürsoy'un da katıldığı denetimlerde ekmeğin gramajı, fiyat tarifesi, hijyen ve temizlik kuralları ile birlikte portör muayeneleri kontrol edildi.

Belediye Başkanımız Sayın Necati Gürsoy, vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için denetimleri sıklaştırdıklarını ifade ederek, “Son zamanlarda döviz kurundaki hareketler bahane edilerek haksız kazanç elde edilmesini önlemek ve tüketici haklarını korumak amacıyla belediye olarak fırınlarımızda denetimler gerçekleştirdik. Yaptığımız denetimler kapsamında ekmeğin gramajı, fiyat tarifesi, hijyen ve temizlik kuralları ile birlikte çalışanların portör muayeneleri kontrol edildi. Kurallara uygun üretim yapan esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşımızı yakından ilgilendiren her konuda olduğu gibi gıda üretimi ve denetiminde de aynı hassasiyeti sürdüreceğiz” dedi.