Başkanımız Bayram Öncesi Çocukları Sevindirdi

Belediye Başkanımız Sayın Necati Gürsoy, Kurban bayramı öncesi ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık hediye etti.

Belediye Başkanımız Sayın Necati Gürsoy’un öncülüğünde ihtiyaç sahibi çocuklara bayram öncesi kıyafet yardımı yapılarak çocuklar sevindirildi. Bayram öncesi yapılan bu yardımlarla birlikte çocuklar Kurban Bayramına yaşıtları gibi mutlu girme imkanı buldu.

Belediye Başkanımız Sayın Necati Gürsoy, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Dinimiz de geleneklerimiz de, özellikle bayram gibi özel günlerde yardımlaşma ve paylaşmayı esas kılmıştır. Herkes imkanları ölçüsünde az çok demeden çocuk sevindirmeli, Allah’ın bahşettiği nimetleri paylaşmalı. Biz de bu niyetle hazırlığımızı önceden yaptık ve ilçemizdeki yardıma muhtaç çocuklarımıza bayramlık kıyafetleri alarak onları sevindirdik. Şimdiden tüm vatandaşlarımızın kurban bayramını kutluyor, elbiselerinizi güle güle giymenizi temenni ediyorum” dedi.