BAŞKANIMIZ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİNE KATILDI

Belediye Başkanımız Sayın Necati GÜRSOY, ilçemizde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen programa katılarak, tüm kadınların gününü kutladı.

Adilcevaz Aile Destek Merkezinde düzenlenen programa Kaymakam İsmail DEMİR, Belediye Başkanımız Sayın Necati GÜRSOY, kamu kurum amirleri ve çok sayıda kadın katıldı.

Programda konuşan Başkanımız Sayın Necati GÜRSOY, belediye olarak kadınlara yönelik çalışmaları ve projeleri olduğuna değinerek, “Toplumun yapısını güçlendiren, şekillendiren, aile birliğinin temel unsurlarından olan kadınların hayatın her alanına katılmasını sağlamak herkesin sorumluluğudur. Bunun için devletimiz tarafından gerek ekonomik, gerek sosyal gerekse de hukuki olarak önemli adımlar atılmaktadır. Kadınlarımızın hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Bütün kadınlarımız, bizlerin başının tacıdır. Adilcevaz Belediyesi olarak kadınlarımızın daha iyi şartlarda yaşamlarını sürdürmeleri açısından bazı çalışmalar yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Daha müferrih ülke olabilmek için kadınlarımıza yönetimde ve idarecilikte daha çok önem vermeliyiz. Biz istiyoruz ki kadınlarımız, annelerimiz hep huzurlu ve mutlu olsun ki, çocuklarımız onlardan alacakları eğitimlerle daha sağlıklı ve kendilerini yetiştirmiş, topluma faydalı bireyler olsun. Ben inanıyorum ki siz bayanların desteği ile yolumuza ve hizmetlerimize devam edeceğiz. Bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakâr kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlar, hepinize ailenizle birlikte ömür boyu sağlık, mutlu ve huzurlu uzun ömürler diliyorum” dedi.

Başkanımız daha sonra ilçemiz Kaymakamı Sayın İsmail DEMİR ile birlikte belediyemizde görev yapan kadınlara gül takdim ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.